2010. január 13., szerda

Hazaérkezés

Üdvözlök mindenkit újra az ITTHONI FEDÉLZETEN!
Három és fél hét távollét után újra itthon! 11-én hétfőn fél órás késéssel 13,35-kor szállt fel gépünk Bristolból. Természetesen, most már nem félő izgalomban, de várva a repülést (mint tudjátok már, imádok repülni) szálltunk be a gépbe. Ott vártuk ki az indulást. Mikor felszállt a gép, vastag hófehér ködben, vagy inkább felhőben tettünk meg 6 percet, felfelé, amikor egy pillanat alatt felragyogott a nap, tündöklő felhőréteg egybefüggően terült el alattunk. Érdekes égi jelenség volt, amit még soha nem láttam, kitekintve az ablakon. Gépünk árnyékát gyönyörű szivárvány körben a hófehér felhőre rajzolva.(sajnos fotók most nem készültek) Különböző alakzatokban, hol mint a bárányok, vagy mint gyönyörű rózsacsokrok, aztán mint az északi sark hómezői, majd a fátyolfelhők, vagy tán nem is ez a nevük itt fent ebben a magasságban? Egész végig csak így láttuk a felhőket. De nagyon gyönyörű volt a látvány. Az égbolt csodás hófehértől, a gyönyörű kék árnyalatokon keresztül a szürkéig pompázott. Budapest felett kezdett felszakadozni a felhőzet, bár már sokkal lejjebb is szálltunk. A leszállópályára elég nagy sebességgel érkeztünk, majd kicsit döcögősre sikerült landolás után, késői fékezéssel, éppen hogy be tudott fordulni a gép a helyére. Nagy fiam (a tőle szokatlan módon) már várt bennünket. Megnyugtatott hogy a Budapesti leszállópálya sokkal hosszabb, mint a Bristoli. Bár nem ez volt az első utam, most egy kicsit neccesnek tűnt. Hazaérve, nagyon finom 3 fogásos kaja és hideg élelem is várt bennünket. Lányom meleg lakással és meleg szeretettel, izgalommal várt ránk. Természetesen én is izgatottan vártam, mit szól a kis ajándékunknak, majd gondolom blogjára is felrakja.

12 megjegyzés:

Ili írta...

Jaj de jó, hogy szerencsésen megérkeztél.
Gyönyörű látványban lehetett részed.

Marika írta...

Meleg szeretettel üdvözöllek én is újra itthon !
Csodálatos élményben volt részed !

mmama írta...

Jajj de jó volt olvasni, én még olvastam volna az élményeid.

latinka írta...

Nem is tudtam,hogy írói ambícióid is vannak,klassz a leírás.
Üdv újra itthon!

lomaquilt írta...

Üdvözlet hazai földön, jó volt olvasni irásod!

Aranka írta...

Nagyon szép leírást olvastam Üdvözlet itthon.

Jutus írta...

Üdvözöllek újra itthon!Meleg leszállásod lehetett,de a sok csodás élmény kárpótol az utazás kellemetlenségeiért!:D

Náncsi írta...

én még sose repültem.. nem is szeretnék, nagyon félek. De örülök, hogy leírtad amit átéltél, így egy kicsit én is "ott lehettem":)

Kriszti írta...

Szerencsés alkat vagy, hogy szeretsz repülni! Üdv. Itthon!

tipikos írta...

Üdv itthon!

Lonci (Győr) írta...

Köszönöm, hogy üdvözötök! Kár, hogy képeket nem tudtam feltenni, mert egy nagy darab Angol ült kívül, nem akartam mászkálni! (géphiány....kézipoggyász legalján) Féltettem a kilátást, amit megszereztem!(irigy módon)

Ida13 írta...

Annyi sok szeretet sugárzik ebből az írásból. Annyi izgalom....