2009. január 21., szerda

szívvel-lélekkel 8.



íme a 8. a sorban, kicsit egyszerűbben

7 megjegyzés:

Körmi írta...

Ez is nagyon jó!!! ...most írhatom azt, hogy én írtam először, akkor kunyizhatok egy kicsit??!!! ;D ...na jó tudom, hogy Méhike előnyt élvez, na de legalább virtuálisan hadd legyen előnyöm!!!;DDD

Tigrislilijom írta...

Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Miért csinálsz ennyi ollótartót egyszerre?

Lonci (Győr) írta...

Tigrisliliom:
Azért, mert!>
1.Legyen ajándékom elég, ha megyek valahova talira, tudjak ajándékot adni azoknak a foltos barátnőknek, akik szívemnek kedvesek.
2.A sok munka mellett, annyi időt kell szakítani, hogy minden nap 1 szívet meg tudjak varrni.
3.Saját ötleteimet egy témában mikorra tudnám kimeríteni. Ötlet van most még elég, csak időm nem volt, hogy a hobbimnak szenteljem.
4.Kihívás másnak is, hogy mermérettesen saját maga előtt.Nem kérkedésből, hogy lám-lám én mit tudok, hiszen a blogot magamnak írom, csak TI is láthatjátok, mert én közkincsé is teszem a munkáimat, más is tanulhasson belőle.
Sajnos én a Te munkáidat nem láthatom, mert nem engedsz betekintést a blogodba.

Körmi: majd még meglátom, mikor találkozunk először és lesz-e nálam épp elég szív))))))
Most februárban is lesz D.városban közös varrás? Ott leszel?

Naomi írta...

Hát...Lonci! Le a kalappal! Gyönyörűek, ötletesek a szivecskéid!!! :o)

Kár, hogy én nem tudok elmenni arra a foltos talira...örülnék egynek én is! :o)

Tigrislilijom írta...

Értem. Én még nem jutottam el közös találkozókra, bár most már bejelentkeztem márciusra Lőrincre. És nagyon várom. Táborba meg még biztos egy darabig nem tudok eljutni (túl kicsike kisgyerek miatt). Ha nem így lenne, akkor biztos nem kérdeztem volna ilyen butaságokat. Azért köszönöm, hogy kedvesen válaszoltál kérdésemre.

Sajnos én nem jutok el minden nap odáig, hogy kezembe vegyek varrást. Pedig igyekszem. (Most épp ilyen élethelyzetben vagyok.) Mentségemre szóljon, hogy tervezgetek helyette szinte nap nap után(kis füzetbe írkálom a megvalósítandó dolgaimat, hogy ne maradjanak csupán elvi síkon).

Nem arról van szó, hogy nem engedlek be a blogomba, hanem arról, hogy nekem nincsen blogom.

Örülök, hogy másokét, többek közt a tiédet is, el tudom olvasni. Ez is elég sok időt elrabol tőlem, de nem tudom megállni, hogy ne nézzem meg a szebbnél szebb új varrományokat. Sokat lehet belőlük tanulni. Legalább lássam azokat, ha már nem tudok nekiülni. És hidd el, hogy ilyenkor nagyon bizsereg az ujjam a textil után.
Most, hogy írok, épp a kicsikémet büfögtetem, aztán majd megyek egyéb dolgaimra. Azért olvasgatok, hogy ne fásuljak be a napi monoton tennivalóim közé.
Így már te is megérted, hogy miért kérdeztem olyat, amilyet -ezek szerint- nem kellett volna? Nem akartam udvariatlan lenni, ha megbántottalak volna, akkor elnézésedet kérem! Szeretettel: Tigrislilijom

Marika írta...

Köszönöm a látogatást és a szülinapi köszöntést .Nagyon kedves vagy.Szivecskéid nagyon szépek és olyan meghatoak .Igazad van a találkozokon nagyon jo adni annak aki nekünk kedves. Te a szivedböl adsz mert a szivecskét, szívvel lélekkel csinálod .Nekem van egy szivecském csak sajnos nemtudom kitől kaptam de kedves arca most is előtem van .

Körmi írta...

Kedves Lonci!
Mi már találkoztunk!!! :DDD méghozzá Lőrincen tavaly szeptemberben. Én Gabiczához ültem oda beszélgetni, Te pedig szorgalmasan varrogattál! :DDD...talán ha segít, akkor Ginával én osztogattam a tombolát...sajnos D-be nem tudok menni, de Lőrincen ismét ott leszek, remélem ott találkozunk!?...jajjj nem akarok én tolakodni, én megelégszem a virtuális szívecskével is, no meg a látogatásaiddal a blogomban! Majd remélem eljön annak is az ideje, hogy beállhassak a "szívednek kedves ismerősők" sorába...egyszer...valamikor!? :DDD