2009. január 14., szerda

Lia


Legnagyobb bánatomra nem tudok most egy ideig hímezni. A gép a bobinnál szakítja a cérnát, de elvinni a VGC-be nem tudom a türör jég fedte utakon. Ez arra jó lesz, hogy mással is foglalkozzak. Terveim vannak, az UFÓ-imat is be kellene fejezni. Szinte kötelező, mert Lia "kiadta" mindenkinek, hogy szeretné látni befejezve az eddig szekrény aljában leledző munkáinkat. Jó feladat, mert legalább felkerülnek a tábor idejére a falakra végre. Ki is Lia? Ő Pozsony mellett lakik és évek óta jön Ménfőcsanakra az általam szervezett táborba feltöltődni és köztünk lenni.

2 megjegyzés:

Czkriszta írta...

Lehet,hogy bután hangzik,de ahogy elindult az új év,valahogy olyan érzésem lett,hogy lehet kezdeni készülődni a táborra. Ahogy megláttam Liát ez még jobban erősödött bennem.Ma meg rádöbbentem ,hogy milyen soká lesz még augusztus!

Lonci (Győr) írta...

Nem, nem rossz a megérzésed, lassan küldeni fogjuk a tematikát. és kérni fogjuk a jelentkezéseket, mert még el sem kezdtük szervezni, de már a második tábor is majdnem tele.Mire észbe kapunk itt is lesz augusztus.