2009. január 4., vasárnap

a három grácia lehetne, de csak könyvjelzők


Mára csak ennyi futotta, mert már dolgozni is kellett valamit. Ez már 1 csöppet jobb lett! Ha kész lett volna előbb, akkor már a délutáni vendégeim (nagyfiam , megyem és két unokám) el is vitték volna, akkor viszont nem került volna ide fel.

3 megjegyzés:

dixike12 írta...

Küldtem neked mélt, hogy milyen gombokra gondoltál. azonkivül, hogy régiek, mert a régiek között is vannak fém, cérna, fa, gyöngyház stb. van még persze csak válogatni kéne, de ha megirod hogy milyen jellegű legyen akkor fényképezem és tudsz válogatni.A blogomon a régebi bejegyzésekre nem mindig megyek vissza igy inkább e-mailt irj a fórumos e-mailedre irtam olvastad? de megküldöm az enyém mégegyszer.

Lonci (Győr) írta...

Szia!
Mélt azt nem kaptam meg, de így is jó . Cérna és fa gombokra gondoltam. Ha tudod a fotót küldeni, az jó, csak nem írod, hogy Te mit , milyen színt kérsz cserébe, mennyire gondoltál ? és ha nagyobb az sem baj? mert, hogy a méret meglegyen azért nem szabok össze mondjuk egy 18x20 csm-es darabot, ha nem gond.

dixike12 írta...

Csinálok ma egy fotót jó?? De ird meg az e-mailedet, az enyém:
barack2@t-online.hu. Nekem világos szinű inkább apró mintás kellene, de csak a karton jó, persze ezek a kevert anyagok amibe kevés műszál van az is jó a 15x15 az irányadó ha ugy gondolod, hogy egy nagyobb darab a felesleges persze nem kell elvágni,mennyi gombra gondoltál? és mennyire régi?