2009. január 28., szerda

Aki kimaradt a választásból, de mégsem

Senki nem marad ki a szívek átadásából. ŐK meglepetésként kapnak tőlem szívecskét Gondolok itt Leda-ra, ő kapja az 1-es szívet és Naomira. Naomi szívecskéi láttán kezdtem el ezt a játékot, természetesen Ő tényleg egy meglepi szívet kap, amit még senki nem látott.
Kérek mindenkit, akit nem ismerek, hogy kiáltsa el magát a talikon)))))

6 megjegyzés:

Csilla böködéje írta...

Kedves Lonci, köszönöm a blogomon tett látogatásodat. És hát én is bejelöltelek , főként miután láttam hogy földiek vagyunk. Győrben születtem és az egész rokonságom ott él a mai napig, csak én ragadtam Sopronban:-) kis családommal.

Lonci (Győr) írta...

Üdvözöllek látogatóim között, örömömre szolgál, ha új állandó látogató jelentkezik be hozzám. Többször voltam már Sopronban, nagyon szép város. Gondolom többször hazalátogatsz szülővárosodba. Remélem sokat tanulunk majd egymástól, mindgyikünk mással tölti szabadidejét. Sok kreatív dologgal foglalkozom, ha visszanézed a régebbi bejegyzéseimet láthatod is.

Marika írta...

Légyszi néz be hozzám ha tudsz van valami számodra .Nem tudom mit rontotam el hogy nem tudtok be lépni de nagyon az biztos a blog olvasok közt a képemre katintasz ugy belehet lépni

leda írta...

Jaj, de jó! Lőrincen akkorát fogok kiáltani, hogy csak na! :)

Csilla böködéje írta...

Lonci köszönöm a kedves üdvözlést!

Tigrislilijom írta...

Már én is köszörülöm a torkomat :-))