2009. április 1., szerda

Tegnap útnak indítottam SWAP ajándékomat!

4 megjegyzés:

Csilla böködéje írta...

Drága Lonci! Megérkezett az ajándékod. Nagyon szépen köszönöm,hihetetlenül örültem a kincseknek amiket küldtél. A szütyőkét még forgatom, nézegetem , még nem döntöttem el mit is tarthatnék benne. Nagyon szép darab. A nyuszik pedig elrabolták a szívemet. A férjem gondolatban már leosztotta a gyerekeink között, én meg nem mertem mondani, hogy na azt neeeem ebből legalább egy biza nálam marad. Már ki is találtam mi lesz a sorsa. A kis lógóka pedig igazi húsvéti (a nyuszik is) ajándék. a konyhában központi helyen várja az ünnepet. Sok sok köszönet és puszi.
Csilla

Lonci (Győr) írta...

Drága Csilla!
Remélem meggyógyultál rendesen, amiért én csendben drukkoltam, mert nem mertem írni a blogodra, nehogy elszóljam magam:-))))Nagy öröm számomra, hogy ennyire örülsz az ajándéknak. Remélem egyszer találkozunk személyesen is.

Csilla böködéje írta...

No akkor itt is válaszolog:-) Bizony nagy öröm volt. A találkozást sokan emlegetjük itt a lányokkal, jó lenne ha egyszer megvalósulna. És az öröm bizony nagy volt!!!!!!!!!!

Csilla böködéje írta...

Ja egyébként még gondoltam is Rád, hogy mennyire eltűntél. Az igazság az, hogy szerintem (mások is így lehettek ezzel) azt néztem, vannak -e új látogatóim a meghírdetett SWAp után. Voltak, köztük Te is és az ember kombinált:-) Én sem mertem túl sokat írni a páromnak, mert nem akartam feltünő lenni. nem tudom sikerült-e. hamarosan kiderül.