2009. március 17., kedd

hallgatás

Na nem tűntem el, csak az események körülöttem besűrüsödtek. Voltunk a Pszlőrinci KV-n is, ugyan nagyon megkésve, de azért sikerült az adok -kapok játékba belépni. Sajnos az autó megadta magát az autópályán így csak fél 12 előtt pár perccel estünk be, kalandos útunk végén. Szerencsére Gina tanfolyamát nem késtük le, csak sajnos, mivel szívességautóval voltunk, így nem tudtunk maradni. Méhikének azért sikerült ott maradni, mivel valakinek az autót haza is kellett hozni, igaz vontatva, úgy láttuk jobbnak, ha Tatabányán várja be a "sárga angyalt". Most még nem tudjuk pontosan a hiba okát, de sajnos úgy néz ki nem kicsi a baj.
A fotókat is felteszem nemsokára, milyen ajándékokhoz jutottam. Szerencsére a blogolók közül többekkel találkoztam, csak idő nem volt dumcsizni annyit amennyit szerettem volna. Volt akinek még vittem ajándékot, csak nem kiabált meg, pedig megbeszéltük. Leda!!!! hol voltál? miért nem szóltál?

6 megjegyzés:

Erika írta...

De jó!!! Pont ma éreztem már indíttatást, hogy számonkérjelek, merre vagy... Örülök, h nem beteg voltál.

leda írta...

Mostmár tényleg nagyon szégyellem magam, bár nem sokkal az érkezésetek után el is mentem. :(
Ja, és tényleg nem volt rajtam a nevem...
Ne haragudj! Azért én még szívesen benne vagyok a találkozóban. Nem tudom, hogy alakul az életem, de tervezem Tatabányát, remélem, összejön.

Lonci (Győr) írta...

Leda: Azt én is tervezem ápr.4.-én, de vonattal:-)))
Kiseri: Kicsit beteg is voltam, meg is fáztam, de ez legyen a legkevesebb, már csak azt kell megtudnom, hogy az autóm milyen beteg.

Wildfell írta...

Kedves Lonci!Örülök,hogy kölcsönösen egymás blogolvasói lettünk.Én is szeretettel köszöntelek a blogomban.

Ida13 írta...

Egy gondolatolvasó voltál!!
Épp azon gondolkodtam napok óta,hogy egy alkotások terén ennyire szapora hölgy hogy tűnhet el így. Csak nincs valami baj? Olyan jó,hogy egészségileg minden O.K.! Az anyagiak pedig - azt mondják - pótólhatók.

Elizanikó írta...

Lonci drága !

Itt is szeretném megköszönni, hogy a fotómasinát átadtad Ginának. A lányom vadiúj gépe, a szívgörcs kerülgetett, amikor rájöttem, hogy nincsen meg.
Örök hálám neked !